Lantligt Bröllop utanför Vara

Redan Sommar…Vart tog våren vägen??

I slutet av Maj fick jag fick jag fotografera bröllopsporträtt då Johan & Madeleine gifte sig.
Denna dag var en av dom varmaste dagarna vi har haft detta året. En stor eloge till brudparet som stod ut i värmen och den heta solen. Vi fotograferade vid en kyrka där vi kunde finna lite skugga samt i skogen där paret bodde.


Det minnet som jag kommer bära med mig efter denna fotograferingen är alla myggbett som jag fick. Det kliade i veckor efteråt. Jag vet att alla som var där hade lika jobbigt med myggorna.Det är kanske sådan man måste tåla när man befinner sig på landet. 😉

Tack för en trevlig fotografering och all lycka till i framtiden till er Johan och Madeleine !
Varma hälsningar
Marielle

One thought on “Lantligt Bröllop utanför Vara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.