Nytt år och nya möjligheter!

Hejsan,

Nu är det nytt år och många saker är på gång. Och varje år vill jag bli bättre att lägga ut bilder och information om vad som händer.

Jag har tänkt att detta året ska bli ett år som jag ska utveckla mig själv genom utbildningar och kurser mm. Ta min kunskap till ännu en nivå. (förhoppningsvis) 😉

Året började med en workshop med en fantastiskt duktig fotograf Iwona Podlasinska. Där jag lärde mig mycket om hur man fotograferar barn. Bilder som berättar en historia som sagofotografering. Är det någon som blir sugen att prova, då får ni gärna höra av er för jag behöver prova mig fram och hitta min stil. Som tack kan du få lite bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa utbildning är Ljus med flera ljuskällor  som är webbaserad och det är John Hagby som driver kursen. Denna är under några månader nu under våren. Han är en otroligt skicklig fotograf. Han har vunnit priser i Porträtt SM.

Är det någon som känner för att modella inför fotograferings uppgifterna som ska lämnas in, då är det bara att anmäla sig. Jag behöver alltid lite modeller till mina projekt .

Senare i vår så åker jag upp till Stockholm där jag ska gå en workshop för Therese Asplund i porträttfotografering med olika ljuskällor.  Detta ska bli fantastiskt kul! Att nätverka och träffa nya fotovänner.

Nu har jag ett stort projekt  till början av april som jag sitter nergrävd i. Jag har fotograferat för en man som ska släppa en bok i vår och det känns så otroligt spännande. Mer information kommer under våren.

Ni får ha en underbara Alla hjärtans dag!

Kram på er

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.